Juli actie:  3 spellen voor 5 euro

Ik ben een hulpverlener:

Door middel van het invullen van een doorverwijsbrief kunt u iemand doorverwijzen naar de Speelgoedbank Zeeland. De doorverwijsbrief kunt u onderaan deze pagina downloaden. We vertrouwen op uw professionaliteit om te bepalen of de kinderen in een gezin in kwestie daadwerkelijk in aanmerking komen voor gratis speelgoed van de Speelgoedbank. Het doorverwezen gezin moet daarna zelf contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Bij deze afspraak moeten zij uw doorverwijsbrief meenemen, een geldig identiteitsbewijs en eventueel de kinderen waarvoor zij speelgoed willen uitzoeken. Bij twijfel over de echtheid van de doorverwijzing, nemen wij mogelijk contact met u op.

 

Ik ben geen hulpverlener:

Misschien ken je een gezin met een duidelijke behoefte aan speelgoed, maar je bent zelf geen erkende hulpverlener. Dan kan jij dit gezin niet doorverwijzen naar de Speelgoedbank. Zorg er dan voor dat dit gezin in het bezit komt van de doorverwijsbrief, en deze meeneemt naar een erkende hulpverlener. Dit kan een huisarts zijn, schooldirectie, kerkgenootschap, sociale dienst, etc. Als de hulpverlener de verwijsbrief invult, kan de toekomstige klant zelf de Speelgoedbank bellen voor een afspraak om speelgoed te komen halen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op nummer 06-15838661