Onze winkel GoedspeelGoed

winkel1De Speelgoedbank Zeeland ontvangt speelgoed van uiteenlopende kwaliteit. Voor de kinderen in de doelgroep willen we alleen het beste speelgoed beschikbaar stellen. De Speelgoedbank heeft als visie dat kinderen in armoede niet het idee moeten krijgen dat zij met het "afdankertje van een ander" worden opgescheept. Daarom sorteren wij al het speelgoed uit op kwaliteit.

B-kwaliteit speelgoed is speelgoed die nog goed verkoopbaar is. Sinds mei 2016 wordt in onze winkel deze B- kwaliteit speelgoed verkocht. De opbrengst van de verkoop dit speelgoed wordt gebruikt voor de aankoop van nieuw speelgoed.
Dit nieuwe speelgoed wordt door ons dan weer weggegeven in pakketten, met Sinterklaas, verjaardag of bijvoorbeeld aan het begin van de zomervakantie.

Voor mensen die weinig te besteden hebben, maar boven de armoedegrens zitten is onze winkel ook een goede mogelijkheid om voor weinig geld toch leuk speelgoed te kopen. Ook dingen om als kadootje mee te nemen naar een jarig vriendje of vriendinnetje.

We merken dat onze winkel erg in trek is bij opa’s en oma’s die voor hun kleinkinderen komen shoppen. Zeker speelgoed voor jongere kinderen is maar beperkte tijd te gebruiken, dan hebben ze weer een andere uitdaging nodig.

Ook de toeristen weten de winkel te vinden.

Een aanrader! Kom naar onze winkel en sla uw slag!

logogroot2

 

 

Wilt u ons financieel steunen, dan kunt u uw gift overmaken op:
IBAN: NL35RABO0174979665 t.n.v. Stichting Speelgoedbank Zeeland

We hebben juist NU uw financiële steun hard nodig!

 


       rabobank            drukkerij van Keulen             Logo Vogel Verhuizingen   oranje fonds   RotaryWheel    Dow  Boerderijwinkel Buijsrogge  Schipper Accountants  Van der Valk hotel Middelburg